Menu

Ontwerpen en Tekenen

Uniek en veelzijdig tekenpakket

Het unieke 2D tekenpakket voor creatieve ontwerpers die niet beperkt willen worden in hun mogelijkheden. Perspectieven, boven- en zijaanzichten, isometrische aanzichten, fotobewerking, maten, oppervlakte en omtrek berekenen, objecten transparant maken, werken met lagen en nog veel meer.

Het pakket bevat functies die in veel duurdere pakketten niet aanwezig zijn.


Impressie van een aantal ontwerpen


Enkele kenmerken

CAD-Pixels Vectortekenen (CAD) én Pixeltekenen (Photoshop ) in één pakket
Uitwisseling Om bestanden uit te wisselen met andere softwarepakketten is het mogelijk om in veel formaten te exporteren en in te lezen zoals DWG, DXF, JPG, PDF, PNG, TIFF enz.
Functies Werken met lagen, kleuren, verkoopkleuren, pijlen, arceringen, patronen, vormlijnen, stippellijnen, neonlijnen kan allemaal maar ook veel specialen gereedschappen om professionele symbolen te maken.
Filters Met speciale filters kunnen effecten toegekend worden aan objecten waardoor ze er bijvoorbeeld uit gaan zien als een geschilderd object en nog veel meer creatieve mogelijkheden.
Fotobewerking Foto’s kunnen echt bewerkt worden en foto’s vanuit onze Groenbank kunnen ingelezen en bewerkt worden en vervolgens bij de tekening geplaatst worden ter illustratie.
Bibliotheken Bibliotheken met symbolen, haaglijnen, steenarceringen, borderlijnen, enz.

Onder de tekenpakketten is dit pakket een van de meest gemakkelijke tekenpakketten om aan te leren.
Er is wel veel aan te leren vanwege de vele mogelijkheden en zal dus wel even wat tijd vragen.

Wij kunnen u compleet adviseren met betrekking tot de benodigde software, de hardware zoals computer en printer(s) maar ook de papiersoorten en papiermaten voor het opzetten van eigen ontwerpstudio.

De Groenbankmodule met de vele plantenlijsten is dé onmisbare aanvulling op een goed ontworpen plan en de presentatie daarvan.

Presenteer uw vakmanschap professioneel zoals van u verwacht wordt!