Menu

ITG Groen lite

Voor de beginnende ondernemer of ZZP’er

ITG Groen lite Voor de beginnende ondernemer of ZZP’er is dit een volledig systeem om de bedrijfsvoering op overzichtelijke wijze te beheren. Een relatiebestand, artikelbestand, correspondenties, Offertes, Projecten, Factureren inclusief Debiteuren en Crediteuren. Een uitgebreid systeem voor de prijs van een eenvoudig pakket.
Ambachtelijke bedrijven Het pakket is zeer geschikt voor ambachtelijke bedrijven dus bedrijven die met materialen, arbeid en machines werken.
Eenvoudig Kenmerkend is het gemak waarmee je het pakket kunt bedienen, geheel knopgestuurd en korte werklijnen.
Update Jaarlijks wordt een update uitgebracht met verbeteringen en vernieuwingen zodat het altijd bijblijft met de allerlaatste technologische ontwikkelingen. Daarvoor is een jaarlijks abonnement ontwikkeld.
Multiplatform Of u nu werkt met een Apple Macintosh of een Microsoft Windows machine het kan op beide platformen draaien, zelfs samen in een netwerk.
ITG Groen Pro Wordt ITG Groen lite te beperkt voor de groei van uw bedrijf dan kunt u gemakkelijk upgraden naar ITG Groen Pro terwijl alle ingevoerde informatie behouden blijft.

  Impressie van onze software


ITG Groen lite is een volledig compleet basis-systeem om uw bedrijf te organiseren en te beheren.
Het is zeer gemakkelijk te bedienen en voor zowel Windows als Mac OS.

Is uw bedrijf nog in een beginfase of u hebt het zeer uitgebreide ITG Groen Pro systeem op dit moment nog niet nodig dan is dit de oplossing voor u. Voor een lage instapprijs en zeer lage jaarkosten hebt u een ongeëvenaard gebruikersvriendelijk en overzichtelijk systeem waarmee u de bedrijfsvoering van uw bedrijf jarenlang, op een zeer prettige manier, kunt beheren. En ook als u geen computerspecialist bent is dit eenvoudig aan te leren!

Zet de stap naar professioneler werken en neem nu contact met ons op voor meer informatie of een demo op locatie.