Menu

Basisbedrijfsvoering

Deze module legt al direct een brede basis voor de bedrijfsvoering en is tevens de basis om uit te breiden met de diverse ITG modules om meer functionaliteit toe te voegen aan het pakket naarmate de groei van uw bedrijf.
Relaties invoeren en beheren, corresponderen met relaties, artikelbestand, offertes, projecten en facturering zijn een paar basisfuncties van deze module.
Vanaf het moment dat de klant belt tot en met de uitgebreide facturering met de vele mogelijkheden. Periodiek factureren van zowel aangenomen werk als ook regiewerk.
De inkoop en verkoop zijn te koppelen aan een boekhoudsysteem zodat geen onnodig werk gedaan hoeft te worden om het geheel digitaal naar de boekhouder te verzenden.

De zeer uitgebreide calculatiemogelijkheden bieden de veeleisende calculator een geweldig stuk gereedschap dat efficiënt en overzichtelijk werkt.
Daarbij vindt u veel vakgerichte functionaliteit die de vakman snel gaat herkennen en zich daarom ook snel thuis zal voelen in het pakket.

Vanwege de hoogstaande gebruikersvriendelijkheid en korte werklijnen is het snel aan te leren en zijn lange cursussen niet nodig.
Nieuwe werknemers zullen snel hun weg vinden in het pakket dus ook snel productief zijn en dat geeft niet alleen kostenbesparing maar ook sneller opbrengst!


Een impressie van deze module