Menu

ITG Start en ITG Start Plus

Voor de beginnende ondernemer

ITG Start Plus Voor de beginnende ondernemer is dit een volledig systeem om de bedrijfsvoering op overzichtelijke wijze te beheren. Een relatiebestand, artikelbestand, correspondenties, Offertes, Projecten, Factureren inclusief Debiteuren en Crediteuren. Een uitgebreid systeem voor de prijs van een eenvoudig pakket.
Ambachtelijke bedrijven Het pakket is zeer geschikt voor ambachtelijke bedrijven dus bedrijven die met materialen, arbeid en machines werken.
Eenvoudig Kenmerkend is het gemak waarmee je het pakket kunt bedienen, geheel knopgestuurd en korte werklijnen.
ITG Start Dit pakket is gelijk aan ITG Start Plus maar dan zonder de Factureringsmodule. Echter bij ITG Start Plus is de Facturering direct gekoppeld aan de projecten en werkt daardoor zeer efficiënt. Met één klik een factuur maken vanuit een project.
Update Jaarlijks wordt een update uitgebracht met verbeteringen en vernieuwingen zodat het altijd bijblijft met de allerlaatste technologische ontwikkelingen. Daarvoor is een jaarlijks abonnement ontwikkeld.
Multiplatform Of u nu werkt met een Apple Macintosh of een Microsoft Windows machine het kan op beide platformen draaien, zelfs samen in een netwerk.

                                                                                                        

Impressie van onze software


ITG Start Plus is een volledig compleet basissysteem om uw bedrijf te organiseren en te beheren.
Het is zeer gemakkelijk te bedienen en multiplatform.

Is uw bedrijf nog in een beginfase of u hebt het zeer uitgebreide ITG Groen Pro systeem op dit moment nog niet nodig dan is dit de oplossing voor u. Voor een lage instapprijs en zeer lage jaarkosten hebt u een ongeëvenaard gebruikersvriendelijk en overzichtelijk systeem waarmee u uw bedrijf jarenlang, op een zeer prettige manier, kunt beheren. Natuurlijk ook als u geen computerspecialist bent is dit eenvoudig aan te leren!

Zet de stap naar professioneler werken en neem nu contact met ons op voor meer informatie of een demo op locatie.